Saying no like a pro

Online training

Saying no like a pro is een online training die je leert nee zeggen. Online betekent dat je kan volgen waar en wanneer je wilt. 

Op eigen tempo. 

Er zijn 7 modules, verspreid over heel wat verschillende video’s. Daarnaast is er een uitgebreid werkboek met een samenvatting en ruimte voor oefeningen. Dit werkboek kan je afdrukken en invullen of digitaal invullen, zoals jij wenst. 

De investering bedraagt €197Dit is echt life-changing en een skill die je de rest van je leven meeneemt en zijn vruchten afwerpt.

Ik zou er veel meer voor kunnen vragen en ik sluit niet uit dat dat nog gebeurt.

Waarom ik het dan doe? Omdat ik dit jou ook gun. Omdat ik dit iedereen gun. En omdat het mijn allereerste online programma is en ik vooral super excited ben om dit met iedereen te delen. 

Elke keer iemand op die knop duwt maakt mijn hart trouwens een vreugdesprongetje want dan weet ik dat iemands leven zal verbeteren en dit impacteert ook mijn leven.

Heb je hier nu geen tijd voor? Je kan nu reeds gebruik maken van het tijdelijke aanbod en later starten, wanneer jij maar wilt. De video’s blijven onbeperkt staan. Dus mis je kans niet en schrijf je nu snel in.